Pagina's

donderdag 9 juli 2015

FASHION / NEW / WEBSHOP / OVERHEMDEN.COM       
 
 Het verhaal achter overhemden.com


Door de bomen het bos niet meer zien. Dat gevoel overkwam ons steeds meer als we nieuwe overhemden gingen kopen. Zoveel merken, zoveel soorten, zoveel modellen, zoveel varianten, zoveel boorden, zoveel winkels, zoveel webshops, zoveel alles gewoon. Kan dat niet eenvoudiger? Zijn wij de enige de dit zo ervaren? Stel dat iedereen dit gevoel heeft, waarom is er dan nog geen oplossing voor?

 
Het probleem

 
Uit onderzoek blijkt dat wij niet de enige zijn met dit probleem. We hebben een grote groep mannen uitgenodigd en hebben lang gediscussieerd over ieders ervaringen en wensen wat betreft het (online) kopen van overhemden. De conclusie: er is veel ruimte voor verbetering.
 
"Mannen winkelen als jager. Zij hebben een prooi voor ogen en willen dit zo snel mogelijk schieten om het naar hun vrouw en kinderen te kunnen brengen."
 
Mannen winkelen functioneel, zo blijkt uit onderzoek van Ruigrok. Deze stelling wordt bevestigd door de resultaten van ons eigen onderzoek. Het liefst zoekt de Nederlandse man op basis van zijn boordmaat en de kleur van het overhemd. Toch zijn er nauwelijks webwinkels die daar rekening mee houden. Ook vinden mannen het prettig om de optie te hebben om naar een fysieke winkel te gaan.

 
De oplossing

 
Overhemden.com biedt de oplossing en biedt de mogelijkheid om per boordmaat (van maat 38 tm 46) te zoeken én op basis van de kleur van het overhemd.
- snel en eenvoudig zoeken op jouw specifieke boordmaat
- snel en eenvoudig zoeken op de kleur van het overhemd

https://overhemden.com/boordmaat overhemden kopen op boordmaat!


https://overhemden.com/kleuren overhemden kopen op kleur!

Ook heeft overhemden.com een fysieke winkel in de Maasstraat 89 te Amsterdam geopend. Heerenzaak M.
 
 
Wat maakt overhemden.com uniek?

 
Op overhemden.com staat niet het zoeken naar overhemden centraal, maar het vinden er van. En dan niet zomaar overhemden, maar echt alleen de beste. Met als resultaat een verzameling van merken en overhemden die één ding gemeen hebben: het zijn de beste en meest populaire overhemden van dit moment. We streven altijd naar de beste prijs-kwaliteit verhouding en geloven in persoonlijke service.  We hopen dat iedereen ook net zo enthousiast wordt van overhemden.com. Uiteraard staan we altijd open voor tips en verbeteringen.

 
 

Liefs,Nele
xoxo
 
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten