Pagina's

dinsdag 7 juli 2015

BEAUTY / NEW IN / REVIEW / Rimmel London Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner!


REVIEW Rimmel London Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner
 
Gelliner is al jaren populair onder beautyliefhebbers. Het brengt makkelijk aan en geeft een mooi mat effect. Rimmel heeft ook een gelliner in de collectie, de Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner! Ik heb hem uitgebreid voor je getest.
 
Normaal gebruik ik altijd vloeibare eyeliner. Nu wou ik super graag deze gel eyeliner eens uit testen! De Rimmel London Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner leek me fijn en bleek dat ook te zijn. Romig, intens zwart en het belangrijkste: blijft de hele dag goed zitten!
 

Over de Rimmel London Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner

 
Rimmel London belooft een gel eyeliner met een rijke, intense kleur die 24 uur moet blijven zitten. De formule is waterproof en is zo gemaakt dat de eyeliner niet vlekt, afbladdert of makkelijk uitveegt. Bij de eyeliner krijg je een kwastje waarmee je genoeg controle hebt over het product en dus alle mogelijke lijnen kunt maken, zelfs in één veeg al!
 
De gelliner komt in een kartonnen verpakking waar wat informatie over het product op staat. Hier zit ook meteen het kwastje in! De eyeliner zelf zit in een glazen potje met plastic deksel. Deze sluit goed, waardoor er geen lucht bij kan komen en de gelliner dus minder snel zal uitdrogen. Verder is de vormgeving simpel, maar staat natuurlijk wel het bekende kroontje van Rimmel London op de bovenkant.
 
De Rimmel Gel Eyeliner is verpakt in een kartonnen doosje en kost €9,90. Daarvoor heb je de gelliner en een kwastje. Als het van goede kwaliteit is vind ik dat een erg mooie prijs! Zeker niet duur. Informatie op de achterkant van het doosje. Volgens Rimmel kan je met deze gelliner een perfecte diepzwarte lijn langs je ogen tekenen en is hij waterproof.
 
De Rimmel Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner is mooi diepzwart, brengt makkelijk aan en blijft ook prima op zijn plek zitten. Maar… waterproof is ‘ie niet bij mij. Een huil- of regenbui overleeft hij niet.
 

Conclusie

 
Ik ben erg enthousiast over deze gelliner.
Kwalitatief is deze heel erg in orde: brengt makkelijk aan, is lekker romig, mooi diep zwart, droogt mat aan, het kwastje werkt gemakkelijk maar je kan ook gerust je eigen kwastjes gebruiken en duur is hij ook niet, hij is gewoon bij de drooggist te koop voor €9.90!

 
 Het kwastje hadden ze er wat mij betreft uit mogen laten, maar wie weet kunnen anderen hier wel goed mee overweg. De eyeliner heeft een longlasting, inderdaad waterproof formule en zit ook aan het einde van de dag nog mooi op het ooglid.
It’s a keeper!
 

Prijs en verkrijgbaarheid

 
De Rimmel London Scandaleyes Waterproof Gel Eyeliner is te koop bij de drogist en kost €9,99. Prima prijs voor zo’n fijne gelliner!
 
 
Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten