Pagina's

woensdag 18 februari 2015

LIFESTYLE / NEW / Hain Celestial stelt voor: de Soy Dream Smooth‏!


Dat het ontbijt dé belangrijkste maaltijd van de dag is weet iedereen!


Het gamma van Hain Celestial is verkrijgbaar in veel verschillende smaken: Hazelnut Dream, Almond Dream, Nut Dream, Rice Dream, Rice Dream Vanille, Rice Dream Chocolade, Coconut Dream, …
Recent is de Rice Dream® familie wat groter geworden dankzij het verwelkomen van de nieuwste variant Soy Dream Smooth!


Goed nieuws dus voor mensen die er een punt van maken voldoende eiwitten op te nemen: de Soy Dream Smooth van Hain Celestial is een biologische plantaardige drank, bron van eiwitten, met een heerlijke zachte smaak. De ideale dorstlesser en ook perfect bij het ontbijt. Soy Dream Smooth is tevens lekker in bereidingen, zoals het maken van pancakes. Dit soja- en rijstdrankje met zachte smaak zal iedereen die bewust met voeding omgaat weten te bekoren.
Soy Dream Smooth is 100% biologisch en gemaakt met zuivere en biologische ingrediënten afkomstig van gecertificeerde boeren. Soy Dream Smooth bevat geen toegevoegde suikers, maar alleen natuurlijke suikers afkomstig van de rijstfermentatie, een 100% natuurlijk zoetmiddel. Soy Dream Smooth is ook heel geschikt voor mensen op zoek naar glutenvrije producten zonder koemelk of lactose. Soy Dream Smooth kan vergeleken worden met melk.

 


Dus met andere woorden is het de perfecte drank om de dag mee te beginnen!

Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten