Pagina's

woensdag 11 februari 2015

BEAUTY / NEW IN / REVIEW / NIVEA Creme Smooth!

Bye bye trekkerige huid na het douchen!
 CREME SMOOTH DOUCHECRÈME:
NIEUW VERZORGINGSPRODUCT VAN NIVEA DAT DE HUID IN ALLE ZACHTHEID REINIGT OP BASIS VAN HET VERMAARDE KARITÉBOTERWater met te veel kalk of een te warme douche kan je huid trekkerig doen aanvoelen…Na een douchebeurt hou je van een frisse, gehydrateerde huid. Je wil ook liever niet dat je huid begint te jeuken na het afdrogen. Zoals steeds luistert NIVEA naar de behoeften van haar consumenten en lanceert het merk een nieuwe, volledig in lichtblauw gehulde douchecrème: CREME SMOOTH. Een douchecrème die werd verrijkt met het vermaarde Karitéboter, die de huid in alle zachtheid en zonder haar uit te drogen reinigt. Een zijdezachte huid gegarandeerd!

Voor een huid die aangenaam aanvoelt na het douchen

Leidingwater zit vaak boordevol kalk, dat erom bekend staat de huid te dehydrateren. Een andere factor die de huid uitdroogt: warm water. Als je dan ook nog eens een ongeschikt doucheproduct gebruikt, wordt de huidbarrière aangevallen en verliest deze haar beschermende functies. Resultaat: een trekkerige huid.

De smeuïge formule van de nieuwe CREME SMOOTH van NIVEA smelt op de huid en voedt haar langdurig. Bye bye onaangenaam, trekkerig gevoel en een gedehydrateerde huid.
Steringrediënt: Karitéboter
De nieuwe CREME SMOOTH van NIVEA bevat een essentieel ingrediënt: Karitéboter, dat al eeuwenlang bekend staat om haar hydraterende en beschermende eigenschappen. Zodra je uit de douche stapt, voelt de huid langdurig aangenaam en zacht aan. De huid behoudt haar elasticiteit, de celvernieuwing wordt gestimuleerd en haar hydrolipidenlaag wordt hersteld. Resultaat: een huid die aangenaam aanvoelt en in alle zachtheid werd gereinigd dankzij de weldaden van een NIVEA doucheproduct.
Een legende…
Karitéboter is een natuurlijk product gewonnen uit een savanneboom uit West- en Centraal Afrika. Het wordt reeds duizenden jaren gebruikt omwille van haar uitzonderlijke hydraterende en beschermende eigenschappen. Zo smeerden de Afrikaanse mama’s hun baby’s in met Karitéboter om irritaties te voorkomen. Er wordt zelfs gezegd dat dit ingrediënt het schoonheidsgeheim was van koningin Nefertiti en Cleopatra.
Een ingrediënt boordevol eigenschappen
De vruchten van de Karitéboom zijn ovaalvormige noten die een witachtige, uiterst vette amandel bevatten. Het is deze amandel waaruit Karitéboter wordt geperst.
  Karitéboter is met name geliefd omwille van haar hydraterende en herstellende eigenschappen. Het is rijk aan vitamine A, E, F, verzacht en beschermt de huid langdurig en doet haar mooier ogen en dit in alle zachtheid. Het helpt bovendien huiduitdroging te voorkomen en gaat vroegtijdige huidveroudering tegen.
Het is dan ook niet verwonderlijk dat NIVEA het verwerkte in de formule van haar nieuwe CREME SMOOTH douchecrème!
Een compleet gamma dat al je zintuigen aanspreekt
Het subtiel, geraffineerd en uiterst vrouwelijk parfum van CREME SMOOTH maakt dit heerlijk reinigingsproduct, dat de huid zachter doet aanvoelen, helemaal compleet! De nieuwe CREME SMOOTH douchecrème vult het bestaande gamma douchecrèmes van NIVEA aan: CREME CARE, CREME SOFT en CREME SENSITIVE. Verwen al je zintuigen…
Nivea CREME SMOOTH, 250ml - 2,90€
Beschikbaar vanaf februari 2015

 
 

  NIVEA CREME SMOOTH & NIVEA CREME CARE
Vorm
 
NIVEA CREME SOFT & NIVEA CREME SENSITIVE 
 
Aanbevolen verkoopprijzen: 2.90€ NIVEA Creme Care: 2,99€
   
Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten