Pagina's

maandag 17 februari 2014

Brand Love : Steve Madden


Ik kan helemaal niets aan doen maar mijn liefde voor het schoenenmerk Steven Maden die is er!
Als ik in Maastricht ben moet ik altijd even de Steve Madden winkel binnen, het is sterker dan mezelf.Winter of zomer, ze kunnen mij altijd verleiden met hun mooie collecties. 


Hier alvast een overzicht wat jullie deze lente en zomer kunnen verwachten bij Steve Madden:

Ladies, have a look & fall in love!


ROCK&ROLL CITY GIRL PART 1

Brooklyn vormt de achtergrond voor een nieuwe Steve Madden spring collectie. Vijf key features spelen de hoofdrol in een love story even grillig als de skyline van New York: een mix van stoer, ongeremd, sexy en glamoureus. Here comes part one…
BOOTIE CALL
 
Uit late avonden vloeien vroege uren. Morning glory volgt na sexy nachten waarbij de GLADLY-modellen toepasselijk zorgen voor kanten details en een open teen. De klassieker TROOPA werd opgefrist met nieuwe kleuren die ideaal matchen met denim stukken en lange bloemenjurken. Festivalboots? De BREWZZER laarzen matchen elke rock&roll oufit.


€149.99
 

€99.99
 
 

       
€129.99 
 
 
 


 
 
 
 
                                               ROCK&ROLL CITY GIRL   PART 2
  


 
 
De lente en zomer van Steve Madden spelen zich af in het drukke stadsleven waar dagen en nachten haast ongemerkt in elkaar overlopen. Vijf key features van de collectie vertellen het verhaal van de ontmoeting tussen twee Brooklyn sweethearts die elkaar meesleuren in een 60s Brit rock levensstijl. Here comes your Steve Madden spring, part two.
 
HEAVY METAL
 
De rock-look is bij Steve Madden nooit ver te zoeken. Stylish comfy en stoutmoedig tegelijk doorkruis je de winkelstraten en stadsparken met de modellen DAISEY en CROATIA: platte sandaaltjes die werden afgewerkt met bold metals. Later op de dag switch je met MAGNETIK en AREAA naar torenhoog met heavy metal details voor rockavonturen die doorgaan tot de zon opkomt.
 
€89.99
 
 €89.99
 

 
 
€59.99
 
De gehele Steve Madden collectie is ook verkrijgbaar in de webshop via www.stevemadden.eu.
Steve Madden - lente 2014.
 

Liefs,
Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

3 opmerkingen:

  1. Great post!! :)

    New post!! --> http://nuncaesdemasiadorosa-mariaexojo.blogspot.com.es/2014/02/doble-nominacion-gracias.html

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb dezelfde liefde voor Steve Maden :)

    BeantwoordenVerwijderen