Pagina's

woensdag 12 februari 2014

NEW / Beyoncé lanceert nieuwe geur!

Beyoncé gelooft dat de kracht van een vrouw van binnenuit komt. Diep van binnen zijn vrouwen een en al individualisme, kracht en schoonheid. Deze grootse en krachtige houding inspireerde Beyoncé tot het maken van haar nieuwste geur, RISE.


"Het karakter van RISE moedigt vrouwen aan om al die dingen die bij hen horen te omarmen", zegt Beyoncé.

Een kleurrijke compositie


Voor de ontwikkeling van deze nieuwe geur werkte Beyoncé samen met Loc Dong, parfumeur bij IFF.
 Ook in deze nieuwe geur gebruikte Beyoncé weer haar favoriete bloem, de
orchidee, en dit keer op een wel heel bijzondere manier. Toen Dong de zogenoemde Gold Symphony Orchid, ook wel bekend als de koningin der orchideeën, ontdekte in de botanische tuin van IFF, associeerde hij de bloem niet alleen met een geurakkoord, maar ook met een muzikaal akkoord. Hij gebruikte de orchidee als belangrijkste noot in de compositie van de geur. Het heerlijke duet dat de Gold Symphony Orchid en de gouden abrikoos samen vormen, geeft deze intrigerende geur persoonlijkheid en kleur. "De orchidee is het stralende middelpunt van RISE", vertelt Dong. "De gouden abrikoos zorgt voor een krachtig maar speels statement." Voor Beyoncé staat de gouden kleur symbool voor licht, optimisme en kracht.


RISE is een intense, bedwelmende en stralende bloemengeur met topnoten van bergamot uit Italië, gouden abrikoos en basilicumsorbet, hartnoten van Gold Symphony Orchid, fresiabloesem en natuurlijke Arabische jasmijn, en sensuele basisnoten van onder andere een herfstachtig houtakkoord, kasjmier, muskus en vetiverextract.Een opvallende flacon
De kleur goud is ook duidelijk aanwezig in de door Ken Hirst ontworpen flacon van RISE. De goudkleurige vloeistof is gehuld in een lange, elegante glazen flacon die symbool staat voor Beyoncé’s verlangen en vermogen om overal bovenuit te stijgen. De flacon is een unieke combinatie van gouden accenten en kristalhelder glas, strakke lijnen en ronde vormen, een perfecte weerspiegeling van Beyoncé’s enorme vastberadenheid en gracieuze vrouwelijkheid.
Beyoncé Rise is vanaf februari 2014 verkrijgbaar bij drogist en parfumerie.


De Rise-


Rise-collectie van Beyoncé
Adviesverkoopprijzen


Eau de Parfum 15 ml € 18,00


Eau de Parfum 30 ml € 26,50
Eau de Parfum 50 ml € 37,00
Body Lotion 200 ml € 12,50
Shower Gel 200 ml € 12,50Liefs,
Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten