Pagina's

woensdag 16 november 2016

BEAUTY / NEW / NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème: een echte boost voor een jongere huid!NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème:
Een echte boost voor een jongere huid!
Nieuw in het CELLular Anti-Age gamma


      De nieuwe dagcrème van het CELLular Anti-Age Volume Filling gamma van NIVEA zorgt voor een vollere, stevige en elastische huid, dankzij de formule die werkt op celniveau. De hoogperformante ingrediënten van deze verzorging – een Collageen Booster en Hyaluronzuur – geven de huid volume, verstevigen het weefsel en hertekenen de gelaatstrekken. Je leeftijd blijft voortaan een goed geheim ;)… 
De eerste rimpeltjes, we krijgen ze allemaal. De huid wordt dunner en verliest aan elasticiteit. Beetje bij beetje vermindert het huidvolume en worden de gezichtscontouren minder strak. Dit is volkomen normaal: met het ouder worden verliezen huidcellen hun vitaliteit en dehydrateert de huid sneller.
NIVEA lanceert daarom de nieuwe CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème, een verzorging die naadloos aansluit bij het Volume Filling Pearls Serum dat deze zomer gelanceerd werd. Deze dagcrème herstelt het huidvolume, vermindert rimpels en fijne lijntjes en herdefinieert de gezichtscontouren. Bovendien hydrateert het intens en beschermt het tegen huidveroudering en pigmentvlekken door de zon, dankzij een SPF 15 en UVA/UVB filters.


Ultradoeltreffende ingrediënten
De NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Dagcrème bevat een Collageen Booster (een anijsextract) en is verrijkt met Hyaluronzuur.
Collageen, verantwoordelijk voor de weefselsamenhang, geeft de huid volume en elasticiteit. De Collageen Booster stimuleert de natuurlijke collageenproductie, met een vollere en verstevigde huid als resultaat.
Hyaluronzuur, van nature aanwezig in ons organisme, geeft de huid een zichtbare volumeboost, helpt haar vocht vast te houden en stimuleert de celvernieuwing.
Resultaat? Het huidvolume is hersteld, de gezichtscontouren hertekend en de huid krijgt een vollere en jeugdigere uitstraling.


 


NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling dagcrème, € 14,45 voor 50 ml
NIVEA CELLular Anti-Age Volume Filling Pearls, € 16,45 voor 30 ml

 #NIVEA_BELiefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten