Pagina's

woensdag 11 maart 2015

BEAUTY / NEW IN / MEN / ACTIVE CLEAN DOUCHEGEL - NIVEA MEN CREME - NIVEA MEN SENSITIVE COOL

 
 
 

De nieuwe Active Clean Douchegel van NIVEA MEN reinigt optimaal...en in alle zachtheid!

De eerste douchegel op basis van Actieve Houtskool doet zijn intrede in de grootdistributie!
 

Voor mannen gaat er na een afmattende dag op het werk, een intense work-out of een namiddagje klussen niets boven een ontspannende, verkwikkende douchebeurt. Er waait een nieuwe, exclusieve wind door de badkamer…NIVEA MEN lanceert ACTIVE CLEAN, de allereerste douchegel in de grootdistributie op basis van Actieve Houtskool. Dit ingrediënt werkt als een magneet op onzuiverheden en verwijdert ze doeltreffend en in alle zachtheid. Zo revitaliseert de ACTIVE CLEAN douchegel de huid met zijn subtiel, mannelijk en fris parfum.


NIVEA MEN lanceert « NIVEA MEN Creme »: de eerste hydraterende multifunctionele crème voor mannen!
Mannen wachten er al lang op...!
 

In deze tijd brengen ook mannen een dagcrème aan. Ze willen echter dat dit ochtendritueel zo weinig mogelijk tijd en moeite in beslag neemt. NIVEA MEN, expert inzake huidverzorging voor mannen, innoveert in 2015 en lanceert zijn eerste hydraterend en multifunctioneel verzorgingsproduct voor mannen: de NIVEA MEN CREME. Een innovatie die perfect geschikt is voor de mannelijke huid dankzij haar lichte, niet-vette textuur, haar ultrasnel absorberend vermogen en haar onmiddellijk hydraterende eigenschappen. De NIVEA MEN CREME leent zich voor het gezicht, maar kan ook op andere delen van het lichaam en op de handen worden aangebracht. De nieuwe multifunctionele NIVEA MEN CREME steekt bovendien in een uiterst hedendaagse en stoere pot.
Een ster is geboren!
 
NIVEA MEN Sensitive Cool: aftershave verzorgingsproducten voor een frisse en gehydrateerde huid!
Verzorgingsproducten die zorg dragen voor de gevoelige huid!

Een gladgeschoren, gehydrateerde huid zonder imperfecties of rode plekken oogt bijzonder verleidelijk. Daarom lanceert NIVEA MEN een nieuw gamma verzorgingsproducten die zorg dragen voor de gevoelige mannenhuid na het scheren: NIVEA MEN SENSITIVE COOL
De nieuwe NIVEA MEN SENSITIVE COOL Aftershave Lotion en Gezichtsgel hydrateren de huid en geven haar een fris gevoel in alle zachtheid. Hun formules met 0% alcohol bevatten innoverende ingrediënten zoals CoolAct 10 die zorg dragen voor de meeste gevoelige huidtypes. Bye bye branderig gevoel na het scheren! Maak kennis met dit nieuwe aftershave ritueel speciaal voor mannen met een gevoelige huid! Het fris, marien parfum geurt achteraf heerlijk op de huid. De zintuigen ontwaken in alle zachtheid!
 

Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten