Pagina's

donderdag 18 december 2014

LIFESTYLE / TIP / Eindejaarsideetjes van bij de apotheker om de hoek!


 
Phytosun geurstokjes met sinaas en kaneel.
 
In geuren en kleuren.
Met de sinaas- en kaneelgeur van Phytosun haal je de eindejaarssfeer in haar puurste vorm in huis. Het flesje van 50 ml bevat essentiële oliën zonder synthetisch parfum. Met een bescheiden oranje-zwarte look ogen deze limited edition geurstokjes bijzonder verfijnd en passen ze perfect in zowat elk interieur.
 Adviesprijs 14,95 €.
Bodysol limited edition handwash.
 
Feestelijk tot in het kleinste kamertje.
Naar goede gewoonte pakt Bodysol bij het eindejaar uit met een duo limited edition handzeepjes. In 2014 keert de elegante druppelvorm terug en werd feestelijk ingekleurd met goud en zilver: 300 ml fris eindejaarsplezier, ideaal voor het gastentoilet of als kleine verrassing onder de kerstboom.
Adviesprijs 5,99 €.
Bodysol Ski.
 
Lange leve de winterzon.
Met het wintersportseizoen in volle gang, trekken heel wat gezinnen richting bergen, sneeuw en winterzon. Op de piste zit het ‘m soms in de kleine dingen, zoals de compacte producten van Bodysol Ski. De 2-in-1 crème-en-sticks beschermen gelaat én lippen drievoudig tegen hoogtezon, koude en wind. En dat in broekzakformaat! Voor volwassenen beschikbaar in factor 20, 30 en 50+ en voor de kids in 30 en 50+.
Prijzen vanaf 9,95 euro.
Bio-Oil.
 
Uit de trukendoos van supermama's.
Bio-Oil is het all-in-one verwenproduct dat elke mama op haar nachtkastje moet hebben staan. Hoewel allesbehalve vet, blinkt deze olie uit in multifunctionaliteit: het bestrijdt littekens en striemen, hydrateert het gezicht, verzorgt de lippen, voeten en de haardos, verzacht de huid voor en na het scheren... Bio-Oil is hét beautygeheim van de Kim Kardashians en Tiany Kiriloffs van deze wereld.
Adviesprijs 11,99 € / 60 ml en 19,99 € / 125 ml.
Phytosun aromakits Relax, Purify en Vitality.
 
Aromatherapie voor beginners.
een essentiële olie: hét starterspakket voor het bestrijden van winterkwaaltjes. Keuze tussen Relax (met lavendel – voor een goede nachtrust en een stressvrij eindejaar), Vitality (met rozemarijn – tegen vermoeidheid en concentratieproblemen) en Purify (met eucalyptus – voor een verbeterde weerstand en zuivere luchtwegen).
Adviesprijs 12,95 €.
Xanthigen.
 
Stralend naar een maatje minder.
Xanthigen is het allereerste product dat afslanken combineert met een beauty effect. De dubbele werking is uniek: enerzijds ondersteunen de bruine algen het vetmetabolisme en reinigen van de lever, wat zorgt voor een efficiënt gewichtsverlies, anderzijds beschermen ze de cellen tegen oxidatieve stress, wat zorgt voor een stralende teint en een mooie huid. Hoe zat dat met die goede voornemens?
Adviesprijs 44,95 €.
 
Paravet.
Een blije blaf en gezonde miauw.
One happy family? Dan verdient jouw dierbaarste viervoeter ook een verwennerij onder de kerstboom. Van verzorgende shampoos tot mondhygiëne en wondverzorging: Paravet is een uitgebreid verzorgingsgamma voor honden en katten dat een oplossing biedt voor zowat elk huis-, tuin- en pootprobleem.
Prijzen vanaf 5,95 €.
 
Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten