Pagina's

vrijdag 25 april 2014

BEAUTY / NEW / Rita Ora voor RIMMEL Londen 
COLOUR RUSH LIP & NAIL COLLECTION BY RITA ORA

Ze is jong. Ze is energiek. Ze is sterk. Ze is getalenteerd… Ze is alles waar Londen om draait! Ze is... Rita Ora!

Maak kennis met de Colour Rush Lip & Nail Collection van de hipste singer-songwriter van Londen (die ook nog eens genomineerd is voor de BRIT Awards). Maak je klaar voor een kleurrijk feestje! De Colour Rush Lip & Nail Collection is een ware explosie van energieke, felle knalkleuren en een perfecte vertolking van Rita Ora’s oh so hot, so cool persoonlijkheid!

60 Seconds Colour Rush Nail Polish
 
 Twaalf oogverblindende kleuren die zijn onderverdeeld in zes warme en zes koele tinten, voor elke stemming de perfecte kleur. Net als alle andere kleuren in de 60 Seconds-lijn zijn ook deze twaalf nieuwe sneldrogende kleuren in één laag dekkend. Bovendien bedacht Rita Ora niet alleen de kleuren zelf, maar ook de namen ervan: voor een romantische date is er Lose Your Lingerie #203 (ijsroze) voor een spannende uitje Midnight Rendezvous #613 (paars), voor een heerlijk ontbijt Breakfast in Bed #873 (ijsgroen). Maar Don’t Be Shy #323 (fuchsia) voor wat Pillow Talk #853 (ijsblauw). En dan is er natuurlijk nog Rita Ora’s eigen favoriet: White Hot Love #703, een witte nagellak met een verbluffend pareleffect.

Deze nieuwe 60 Seconds-lijn heeft bovendien een geheel vernieuwde look. De dop van de nieuwe kleurrijke 60 Seconds-lijn is voorzien van een popartachtige zegel met een afbeelding Rita. Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken", vertelt Rita Ora. "We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!"
 Adviesverkoopprijs: 3.99 euro, vanaf mei 2014 in de drogist.

Lasting Finish Colour Rush Intense Colour Balm

Een speelse, langhoudende, kleurrijke lippenbalsem in de vorm van een dik kleurpotlood die dankzij het draaisysteem snel en precies kan worden aangebracht. Voor een optimale hydratatie en een ware kleurexplosie op je lippen. Gebruik The Redder The Better #500 voor de uitdagende rode lippen waar Rita Ora sinds 'Hot Right Now' bekend om staat. Let the party begin!
Verkrijgbaar in zeven sexy kleuren van Rita Ora: Suikerroze Give Me a Cuddle (100) en I Want Candy (130), felroze Boom Chic A Boom (210), fuchsia Rumour Has It (220), karmozijnrood The Redder The Better (500), koraalrood On Fire (600) en neutraal Drive Me Nude (710).
Adviesverkoopprijs: 9.99 euro

Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten