Pagina's

dinsdag 11 maart 2014

NYC Lipstick : CityProof Twistable Intense Lip Color!

NYC New York Color

CityProof Twistable Intense Lip Color

In dé stad, die nooit één seconde tot rust komt, heb je een lipstick nodig die dat tempo kan bijhouden. Maak kennis met de ultieme stadsmagie voor in je make-uptasje: NYC Color CityProof Twistable Intense Lip Color. Met deze dikke wonderlipstick geef je jezelf in een handomdraai een originele en totaal onverwachte look.

De NYC Color CityProof Twistable Intense Lip Color is een moderne variant op de traditionele lipstick die jou net zo'n sensationele uitstraling zal geven als de stad New York. De lipstick voelt zijdezacht aan op je lippen, en geeft hetzelfde effect als een lipbalm. Met de super intense kleur met subtiel glanzende finish creëer je lippen die er uren later nog altijd perfect uitzien.

Voor elke look is er een aangepaste kleur, maar liefst 12. Nog nooit eerder was er een lipstick die zó gemakkelijk kon worden aangebracht: het slimme penformaat is speciaal ontworpen voor vrouwen die om wat voor reden dan ook, even geen spiegel bij de hand hebben, of geen tijd hebben om ingewikkelde lipproducten aan te brengen.
Wat is de snelste manier om je lippen van een ongelooflijke kleur te voorzien? De NYC Color Cityproof Twistable Intense Lip Color! Draaien, aanbrengen en klaar!De kleuren: #010 Nolita Neutral

#011 Brooklyn Brown Stone

#020 Riverside Rose

#021 Parsons Pink

#022 Fulton St Fuchsia

#030 Metropolitan Mauve

#031 Gramercy Park Plum

#040 South Ferry Berry

#041 Ballroom Bluch

#050 Park Slope Peach

#051 Canal St Coral

#052 Roosevelt Island Red
 Verkrijgbaar: Vanaf nu!
 
Exclusief bij Kruidvat

Adviesverkoopprijs: € 3,99Liefs,Nele
xoxo
 
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten