Pagina's

donderdag 21 april 2016

BEAUTY / HAIR / Step by step tuturials Spring-Summer looks!

Mooi weer in aantocht en heel wat vrouwen dromen meteen van zon, zee en strand, met hun haar in een gemakkelijk staartje. Anderen zien hun lokken dan weer liever wapperen in de wind. Maar over één punt zijn ze het allemaal eens: deze zomer wil iedereen een mooie en glanzende haardos, tot in de puntjes…Een goede haarverzorging is dan ook een must!


Vang het zomerlicht met het Diamond Gloss gamma


Voor glanzend haar dat het licht weerspiegelt tijdens mooie zomerdagen, ontwikkelden de NIVEA laboratoria een haarverzorging met in de formule a girl’s best friend: diamant.
De NIVEA Diamond Gloss Shampoo en Conditioner bevatten diamantpoeder – dat het licht absorbeert en zo het haar doet glanzen – en Macadamia Olie, die het haar verzorgt en versterkt van binnenuit. Deze nieuwe formule zorgt voor mooie én verzorgde lokken.
Na een mooie zomerdag je kapsel afwerken met een “glossy” finish? Met de NIVEA Diamond Gloss Styling Spray blijft je haar mooi in model.


 
 

 


NIVEA Diamond Gloss Shampoo en Conditioner: beide € 3.39
NIVEA Diamond Gloss Styling Spray: € 4,29
Beschikbaar in grootdistributie

Een haarverzorgingsduo voor een doelgericht herstel


Tijdens de zomer oogt het haar soms dof, doordat wind, zon en (zee)water het beschermende laagje dat de haren omhult, beschadigen.
NIVEA biedt een oplossing aan met een verzorging op maat. NIVEA Repair & Targeted Care Shampoo en Conditioner herstellen doelgericht de beschadigde haarzones dankzij de unieke Kera Detect® technologie. Deze zomer zijn beschadigde en doffe lokken verleden tijd!


NIVEA Repair & Targeted Care Shampoo en Conditioner: beide € 3,39
Beschikbaar in grootdistributie
De Spring-Summer Looks van NIVEA Hair Stylist Sally Brooks

Sally Brooks bevestigt deze zomer haar internationaal gerenommeerd creatief talent. Ze stelt 8 eenvoudige én chique looks voor die gemakkelijk uit te voeren zijn. Voor een mooie zomer met een vleugje bobo chic…


De BOHO HEADBAND

De BOHO TWIST
De KNOT
De FLIPPED PONY
De LOOP CHIGNON
De MESSY HALF KNOT
De TRIPLE BRAID
De UPSIDE DOWN PONYLiefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten