Pagina's

dinsdag 26 januari 2016

BEAUTY / TIP / Valentijn | Perfect red lips in 4 stappen!‏

IN 4 STAPPEN NAAR DE PERFECTE KISSABLE LIPS!
Welke tint rood je ook kiest, jane iredale weet hoe je een lipstick statement maakt.
Want het merk zorgt met enkele tips voor die perfect kissable lips voor Valentijn.
Of gewoon voor elke dag…
 
 
"THERE'S A SHADE OF RED FOR EVERY WOMAN."
— AUDREY HEPBURN
 

STAP 1: SUGAR&BUTTER SCRUB
De organisch bruine suiker verwijdert op een zachte manier de dode huidcellen van de lippen. Vervolgens breng je een laagje van de gekleurde lip plumper aan, deze hydrateert niet alleen maar maakt de lippen ook voller!
Adviesverkoopprijs -- 24€
 
STAP 2: LIPDEFINER
Deze LipDefiner van jane iredale is je niet te missen maatje. Zo zacht dat je je lippen zonder moeite kan invullen. Dankzij z'n 12 kleuren is er voor ieder wat wils.


Adviesverkooprijs -- 16€
STAP 3: PUREMOIST LIPSTICK
Levendige pigmenten, voedende natuurlijke oliën en extracten van superfruit. De perfecte mix voor zijdezachte lippen die heerlijk aanvoelen. 24 levendige kleuren waarbij tal van shades of red.
Adviesverkooprijs -- 24€

STAP 4: LIPDRINK
De Sheer LipDrink is een natuurlijke lippenbalsem. Een ware dorstlesser voor je lippen én hij beschermt ook tegen UV-stralen.

Adviesverkoopprijs -- 16,50€
Now go & get kissed.
Your lipstick is safe!
ALGEMENE INFO
Jane Iredale is de directrice en oprichtster van Iredale Mineral Cosmetics, opgericht in 1994. Na jaren ervaring als casting director, besloot ze als eerste in de cosmeticabranche een volledige make-uplijn op basis van mineralen op de markt te brengen. Ze is ervan overtuigd dat make-up de natuurlijke schoonheid moet benadrukken.

Jane zag make-up altijd als een essentieel onderdeel van het welzijn van de vrouw en ze wou dit vooral makkelijk te bereiken maken. Daarom zijn alle producten multifunctioneel, zo zijn haar minerale foundations 4 producten in 1 (foundation, concealer, zonbescherming en huidverzorging). De producten bevatten enkel natuurlijke ingrediënten, zijn hypoallergeen en dierproefvrij, en zorgen ervoor dat je huid straalt, maar tegelijkertijd ook gevoed en beschermd wordt. Zodat elke vrouw op haar best is.
 

Alle items zijn beschikbaar in de jane iredale sales points.
Het dichtstbijzijnde verkooppunt vind je via de website.
www.janeiredale.com
 
 
Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten