Pagina's

woensdag 17 juni 2015

LIFESTYLE / OFFICIËLE OPENING / IPANEMA 2015

 Zonnebaden in de achtertuin van Versuz

 
Met de zomer in aantocht en temperaturen die de hoogte in schieten, naderen ook de zwoele zomeravonden. Die kan je voor het tweede jaar op rij met je tenen in het zand doorbrengen op Ipanema. De Hasseltse discotheek Versuz tovert de patio en de achtertuin van de club weer om tot een stijlvolle en vooral indrukwekkende beachbar. En deze wordt nog groter dan vorige zomer! Net als op het échte Ipanemastrand in Rio de Janeiro vind je er veel zand, water, ligbedden en een exotische cocktailbar. Kortom: alle ingrediënten om heerlijk te relaxen. Beachbar Ipanema brengt dus Brazilië naar Hasselt!
 
 
 
 
Beachclub Ipanema opent de deuren onder een heerlijke zomerzon
 
 
 
Donderdagavond 11 juni om 19u gingen de deuren van de Hasseltse beachclub Ipanema open. Er was veel schoon volk. Onder andere Harry en Olga,Kim Engelbosch,Roel Vanderstukken en Niels De Jonck kwamen een kijkje nemen. Guus van Aparaguus zorgde voor hapjes. Vanaf nu is de beachclub alle dagen geopend van 14.00 tot 02.00 uur.  
Vanaf nu kan je dus genieten van het ‘beachgevoel’ in Hasselt. I’m ready!
 
 
   
 
 
 
 
 
 


Zwoele beats en een stomende atmosfeer
 
 
 
De summerclub is elke dag open van 14u tot 2u ’s nachts. Overdag kan je genieten van de zon, terwijl Ipanema ’s avonds verandert in een gezellige loungeclub. Zwoele beats en een stomende atmosfeer zorgen tijdens de thema-avonden ongetwijfeld voor onvergetelijke nachten. En op donderdag, zaterdag en maandag kan je gewoon verderfeesten in club Versuz. Enkel op dinsdag en zondag is Ipanema gesloten voor het grote publiek, maar je kan op die dag de site wel afhuren voor privé-evenementen.
 
 
 
Van het Braziliaanse Ipanema naar la bella Italia
 
 
 
Van zonnebaden krijg je honger! Culinair genieten kan je in de Italiaanse bar-ristorante ‘Crudo’, het vaste restaurant van Versuz. Chefkok Giovanni maakt er heerlijke Italiaanse gerechten en speciaal voor Ipanema geeft hij ze een zomers tintje. Je proeft er de lekkerste antipasti, vlees-of vis gerechten, pasta of pizza. En zo voel je je meteen in la bella Italia. Of je kan kiezen voor een all-in diner, de BBQ –of de streetfood formule. Kortom: er is voor ieder wat wils. Meer informatie vind je terug op de website.
 
 
Ibiza? Ibeachza!
 
Net als vorig jaar krijgt elke dag van de week een thema. Zo wordt de week op maandag ingezet met cocktails en gins. Op woensdag kan er al worden uitgekeken naar het weekend met ‘Bitchin’, een after work party, terwijl je op donderdag alvast een voorproefje krijgt van wat je later op de avond in club Versuz krijgt voorgeschoteld. Op vrijdag kan iedereen uitblazen en ontstressen van een lange werkweek met ‘California love’, waar je een mengelmoes van Latin Vibes, RnB en popmuziek te horen krijgt. En op zaterdag brengt Ipanema een vleugje Ibiza naar Hasselt met ‘Ibeachza’.
 
 
 
Daarnaast staan er heel wat leuke evenementen op de agenda. Hou dus zeker de website www.ipanema-hasselt.be en de Facebookpagina in de gaten.
  
Praktische informatie
 
Van 12 juni tot en met 30 augustus
Elke dag open van 14u tot 2.00u, behalve op dinsdag en zondag.
De parking en de inkom is gratis, behalve als de club open is en tijdens de events. Dan dien je toegangsgeld te betalen.
Alle informatie is terug te vinden op de website www.ipanema-hasselt.be of op de Facebookpagina Ipanema Hasselt.   
 
Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten