Pagina's

zondag 5 oktober 2014

CULT NEWS / EXCLUSIEF en DE NACHT VAN EXCLUSIEF overgenomen door BASESIXEvenementen-en communicatiebureau Basesix uit Gentbrugge neemt het Exclusief magazine en het jaarlijkse event De Nacht Van Exclusief over. Hiermee is het voortbestaan van deze twee gevestigde waarden verzekerd. Temeer omdat Raymond Stuyck, oprichter en bezieler van beide, blijft meewerken.


 

Magazine Exclusief
 
 


 


Het eerste glossy lifestyle magazine van dit land. Onveranderlijk esthetisch, boeiend, geraffineerd, verrassend. Zelfs trendy en sexy. Dit is Exclusief. De fascinerende combinatie van nieuws en stijl maakt van Exclusief het ideale magazine voor zowel de intelligente als veeleisende levensgenieter!

Exclusief werd 37 jaar geleden, in 1977, voor het eerst uitgegeven en was tot nu toe nog steeds in handen van de oorspronkelijke uitgever Raymond Stuyck. Het magazine wordt gekenmerkt door zijn stijl en de unieke interviewmix van politici, bedrijfsleiders, kunstenaars en BV’s, in combinatie met het jaarlijks evenement.
Eind november 2014 rolt de eerste Exclusief, nieuwe versie, van de persen.
 
Exclusief digitaal

Vanaf nu zal Exclusief ook digitaal actief zijn. Er is binnenkort een nieuwe website en de Facebookpagina wordt actief ingezet in de communicatie. Adverteerders in het magazine zullen eveneens opgenomen worden in de online versie ervan.

Exclusief biedt de mogelijkheid aan nationale en internationale luxemerken en aan exclusieve dienstenleveranciers om zich in Vlaanderen in de kijker te zetten bij hun doelpubliek.

Herlancering van De Nacht Van Exclusief

De synergie tussen het magazine en het jaarlijkse evenement De Nacht Van Exclusief biedt een gigantisch potentieel. Basesix kiest ervoor om het event (18deeditie) voor het eerst terug te organiseren in het najaar van 2015. Eerst wordt er werk gemaakt van de vernieuwing van het magazine. Maar het is nu reeds duidelijk dat dit glamour evenement een metamorfose zal ondergaan. Als evenementenbureau heeft Basesix hier immers alle kennis en ervaring voor in huis.Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten