Pagina's

zondag 22 juni 2014

FASHION / EVENT / Who's That Girl in Hasselt!

 


 Nieuwe WTG brand store geopend in Hasselt!
 

Kennen jullie het Belgische modemerk Who's that girl al?

-Be natural, feel good-
 
Is de filosofie van het merk, dat ondertussen al 10 jaar bestaat. Ontwerpster Catherine Talpe, die er al vanaf het begin bij is, beschrijft de meisjes die ze voor ogen heeft bij de ontwerpen als creatief, spontaan, speels en eigenzinnig.
 
 Heldere kleuren, zelfontworpen prints en op-en-top vrouwelijke silhouetten in een leuke retro stijl, zo kan je Who's That Girl het beste omschrijven. Het eigenzinnige meisjeslabel Who's That Girl heeft ook de meer subtielere damescollectie Wow To Go.
Het Belgische modemerkwerd in 2002 opgericht door een groepje jonge vrienden met een hart voor mooie stoffen en kleur. Vier jaar later volgde een eerste eigen winkel in thuisstad Antwerpen. De laatste jaren kenden de collecties een sterke groei met nieuwe vestigingen in Gent, Amsterdam en Berlijn. Na Antwerpen, Gent, Berlijn en Amsterdam, viel de eer te beurt aan hartje Limburg, waar het Belgische modelabel de vraag naar de kleurrijke feelgood collecties al geruime tijd voelde groeien. Naast deze vijf eigen winkels, worden de collecties van Who's That Girl en Wow To Go! ook verkocht in meer dan 300 Europese multimerken-boetieks.
Met de winkelopening in Hasselt blijft WTG trouw aan haar Belgische roots.

De Limburgse liefhebsters van flatterende kleding en comfy stoffen kunnen sinds kort hun hart ophalen in de nieuwe WTG winkel in Hasselt.
 
 
 
 
Het Belgische feelgood modelabel stelde vorige week haar vijfde eigen winkel voor.
Sinds eind mei kan je in deze nieuwe winkel terecht voor beide WTG-collecties.
Met veel licht en dennenhout heeft de kersverse winkel een warm interieur met veel ruimte om de kleurrijke collecties in de verf te zetten.


 
 
 
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

In aanwezigheid van hoofdontwerpster Catherine Talpe en haar team werd op donderdag 12 juni de kraakverse winkel en vijfde eigen brand store feestelijk geopend en voorgesteld met bubbels en hapjes aan de pers en genodigden.
Ik had de eer om aanwezig te zijn bij de shop opening in Hasselt.
 


 
 Ik vind het echt superleuke kleding en ook de vintage stijl van de foto's en kleding vind ik leuk. Ik kende dit merk nog niet, dus ik was super enthousiast om naar de opening te gaan. We werden feestelijk ontvangen met de nodige bubbels en hapjes.
Ik heb een super leuke avond gehad samen met het Pravda team en de WTG ladies.
Op het einde van de avond werd ik natuurlijk verwend door een leuke goedgevulde goodiebag en een waardebon om te shoppen in de winkel!

De volgende keer dat je de zuivelmarkt bezoekt, weet je dus waarheen!
 Wat denken jullie? Kenden jullie dit merk al?


Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

Geen opmerkingen:

Een reactie posten