Pagina's

woensdag 2 april 2014

NEW : Essence trend edition : “viva brasil”

Essence trend edition “viva brasil

Persbericht

 
Welkom in Brazilië! In aanloop naar het veelbesproken WK Voetbaltoernooi in Brazilië presenteert essence vanaf eind mei tot en met juni de coolste producten voor een zomerse, Braziliaanse look met de nieuwste trend edition “viva brasil”.
De trend edition is geïnspireerd op de swingende steden Rio de Janeiro en São Paulo en combineert het energieke gevoel van de Copacabana met een fel en tropisch kleurpallet van zonnig geel, rood, roze, paars, groen en blauw. De absolute must-haves zijn de multicoloured lipbalms met hun unieke ringstructuur, de prachtige mascara’s voor ogen én haar en de trendy nagelsetjes. Stijlvolle armbandjes in Braziliaanse kleuren maken de look compleet en brengen jou meteen in tropische sferen. Ervaar Brazilië, met essence!
Essence viva brasil – Eyeshadow
Copacabana roept! Rio girls houden van een kleurrijke oogmake-up, of ze nu op het strand liggen of shoppen in de stad. De hooggepigmenteerde en langhoudende oogschaduwen in paars, roze en groen zijn met hun opvallende reliëf een lust voor het oog!
Verkrijgbaar in :
01 everybody salsa
02 1 <3 brasil
03 ka-ka-karnival.
 
Consumentenadviesprijs: € 1,89.


 
 
 
 
Essence viva brasil – Eye & hair mascara
Dans de samba! Schitterende kostuums, kleurrijke hoofdtooien en ritmische muziek. Deze eye & hair mascara’s zijn ideaal voor alle Samba beauties: creëer in no-time de meest geweldige paarse, roze en groene highlights op haar en wimpers. Kan gemakkelijk worden uitgewassen.
Verkrijgbaar in :
01 everybody salsa
02 1 <3 brasil
03 ka-ka-karnival
Consumentenadviesprijs: € 2,99.


 
 
 
 
 
Essence viva brasil – Lip balm
Een kleurparade! De bijzondere lipbalm heeft een unieke driedubbele ringstructuur. Behalve een schitterende kleurglans vertroetelen deze lipbalms ook nog eens je lippen!
Verkrijgbaar in :
01 colour parade
02 olá brasil!
 

Consumentenadviesprijs: € 1,99.


 
 

 
Essence viva brasil – Blush
De zijdezachte blush in roze en rood geeft je wangen een onweerstaanbaar frisse uitstraling – onmisbaar voor de ultieme Rio-look! En dankzij het speciale reliëf is deze blush ook een juweeltje voor in je tas.
Verkrijgbaar in :
01 1 <3 brasil
02 destination: sao paulo!.
 
Consumentenadviesprijs: € 2,59.

 
 
 
 
Essence viva brasil – Nail polish
CarNAILval! Je nagels vormen het stralende middelpunt met deze nagellakken in de prachtigste Braziliaanse kleuren. Helder geel, fel groen, blauw, paars en roze brengen je in een tropische zomerstemming. En met de langhoudende textuur is een verfrissende duik in de schitterende Atlantische oceaan geen probleem!
Verkrijgbaar in :
01 1 <3 brasil
02 everybody salsa
03 ka-ka-karnival
04 cool azul
05 yeah, copacabana!
 
Consumentenadviesprijs: € 1,69.

 
 
 
 

 
Essence viva brasil – Effect nails set
Voor een extra opvallend effect op je nagels! De glitter effect poeder met een supercoole neon finish creëert trendy 3D nageleffecten met een gegarandeerd ‘wow-effect’. Verkrijgbaar in de combinaties groen, oranje en roze of donkergroen, geel en blauw. Alle Samba-girls laten hun nagels swingen!
Verkrijgbaar in :
01 colour parade
02 olá brasil! **.
 
Consumentenadviesprijs: € 2,59.
 
Essence viva brasil – Create your own ring
Bling Ring! Decoreer je eigen ring en laat je creativiteit de vrije loop, met nagellak, glitters of kleine strass-steentjes. Je kunt je kunstwerkjes na afloop verwijderen met nagellakremover, zodat je aan de slag kunt met nieuwe designs. Eindeloze variatie mogelijk!
Verkrijgbaar in : 01 we like to samba.

Consumentenadviesprijs: € 1,99.

 
Essence viva brasil – Express your essence bracelet set
Brazilian bracelets! De trendy armbandjes in geel, groen en roze zijn hippe accessoires die je tropische look completeren. De felle kleuren garanderen fun in the sun!
Verkrijgbaar in : 01 express your essence.
 
Consumentenadviesprijs: € 1,59
 
Essence “viva brasil” is verkrijgbaar van eind mei tot en met juni 2014 in het kruidvat!

Ik vind het alvast erg leuke kleurtjes die je helemaal in de -zomer mood- brengen!
Zit er iets tussen wat jullie zeker in huis gaan halen?
Liefs,Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

1 opmerking:

  1. Niet echt iets wat k leuk vind, maar ik kan niet wachten op WK heb er zin in
    Blog

    BeantwoordenVerwijderen