Pagina's

woensdag 15 januari 2014

Kérastase


Een tijdje terug heb ik aan een win actie van Peggy Timmermans mee gedaan. Ik wou de producten al een tijdje hebben en nu viel men oog op deze win actie dus wie niet waagt niet wint :)..En je raad het nooit, ik kwam als winnaar uit de bus, geweldig toch! Ik was hier zeer blij mee en daarom wil ik zeker mijn ervaring met jullie delen.
En Peggy nogmaals bedanken, een dikke merci!


Review :
Kérastase: Nutritive Irisome, geschikt voor droog tot zeer droog haar.
De formule bevat de anti-oxiderende kracht van de wortels van de irisbloem, wat het de eerste haarverzorgingsformule maakt dat een netwerk van voedingsreserves creëert en het haar immuun maakt tegen uitdroging!
 
Immersion Nutritive :

Dit is een pre-treatment, een verzorging die je gebruikt vóór de shampoo.
 

Eerst en vooral heb ik nog nooit zo een product gebruikt. Het is een gekke gedachte om als eerste een balsem in je haren te doen voor je je haren gaat wassen. Maar eigenlijk is dit nog niet zo een slecht idee want zo kan je namelijk de producten wat langer laten inwerken natuurlijk. Er staat op de tube dat je een redelijke portie lok per lok mag aanbrengen en dat deed ik dus. Mmm wat een lekker geurtje heeft dit product!  Ik had me een douchekapje opgedaan zodat er warmte ontstaat en zodat alles goed kan intrekken. Mooi zicht was het natuurlijk niet :) maar alles voor het goede doel! Na een half uurtje besloot ik om mijn haren te gaan wassen. Het product moest goed uitgewassen worden dus ik had mijn haren 2x gewassen. (met mijn L’oreal nutri repair shampoo). Ik deed er geen conditioner meer in omdat het anders allemaal wat teveel word. Too much good stuff :)!

Touche Perfection :
Een vollermakende balsem voor droge punten.
 Hij voedt en verzacht je haar en maakt het terug glad.
Hij geeft onmiddellijk resultaat, want je kan het aanbrengen waar en wanneer je wilt. Gewoon tijdens de dag op droog haar, hij geeft je haarpunten als het ware een onmiddellijke boost van voedingsstoffen.
 
 Na mijn haren 2x gewassen te hebben,heb ik ze wat handdoek droog gemaakt en dan de balsem erin gebracht. Ook deze rook super lekker! Hier nam ik maar een beetje van wat het leek me ook wel een rijke balsem. Dit moest enkel op de puntjes verdeeld worden.

Zo en nu het resultaat afwachten!
...

Resultaat : Super, ze zijn super goed voor je haren. Ze kikkeren er echt vanop. Je moet enkel wel oppassen dat je niet teveel Immersion Nutritive balsem gebruikt want anders worden ze te rijk gevoed. Want ik had het namelijk zo gedaan zoals het op de tube stond maar dat was namelijk echt wel wat teveel voor mijn haren. Want ze waren de eerste dagen precies nog vettig op de haarlokken. De keren erna heb ik mijn portie geminderd en dit voelde stukken beter aan!
Meer info over deze lijn vind je natuurlijk op Kérastase.com.



    Immersion Nutritive t.w.v. € 38,50
 
 
 
Touche Perfection t.w.v. € 28,90.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik zou zeggen , let’s try :)  and let me know!



Liefs,
Nele
xoxo
Follow on Bloglovin

4 opmerkingen:

  1. I love that brand, great advice.
    xoxo
    http://christie-herrera.blogspot.com.es/

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super merk! Altijd al tevreden geweest over hun producten:)

    Liefs,
    Marlies - www.goldenmirrorsandpinkbows.be

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel voor je reactie! ik vind het vanaf nu ook een super merk! na het getest te hebben ben ik ook helemaal verkocht! xoxo Nele

      Verwijderen