Pagina's

vrijdag 13 december 2013

Kristen Stewart voor Chanel!


Actrice Kristen Stewart werd aangekondigd als het nieuwe gezicht voor de Métiers d’Art-collectie die woensdag werd voorgesteld.
 
De 23-jarige actrice ontmoette Karl Lagerfeld voor het eerst in 2012 tijdens een fotoshoot en zal nu als een van zijn muzes in de voetsporen van onder meer Blake Lively, Keira Knightley en Tilda Swinton treden. Een gedurfde keuze, want Stewart is ook het gezicht van de parfums van Balenciaga.
Als ambassadrice van het merk woonde ze de Chanel modeshow ‘Metiers d’Art’ dinsdagavond bij in een oranje lederen broek met hoge taille en een zandkleurige crop top uit de collectie van 2014.

De reeks reclamefoto’s, die door Lagerfeld zelf op beeld werden vastgelegd, zullen in mei 2014 worden uitgebracht. De lancering van die campagne zal samenvallen met het moment waarop de collectie in de rekken zal hangen.

Of Stewart breed glimlachend op de campagnefoto’s te zien zal zijn, valt af te wachten. De eerste beelden worden pas in de lente van 2014 verwacht. Naar goede gewoonte zal Keizer Karl zelf achter de lens staan
 

3 opmerkingen:

  1. Love Chanel, don't like her haha xx
    Thanks for your comment on my blog, let me know if you want to follow each other :)

    www.lesdeuxfs.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Love Chanel,Karl is such a great designer. :-)
    Lovely greets Nessa

    BeantwoordenVerwijderen